Gym Inn

Heerlijk sporten bij mooie verlichting

Gym Inn Dronten is een nieuwbouwproject. Het pand was nog niet voorzien van verlichting, daarom hebben wij samen met Gym Inn Dronten bekeken wat wij konden verwezenlijken. De ruimtes die wij hebben meegenomen in ons plan waren de entree, sportruimtes, bar, zithoeken en de sanitaire ruimtes. De opdrachtgever wenste een oplossing zodat bezoekers van de sportschool bij liggende oefeningen, niet verblind zouden worden door de verlichting.

Het resultaat

In de sportruimtes is er gekozen voor UGR. Met UGR (Unified Glare Rating) wordt aangegeven in hoeverre verlichting belastend is. Gym Inn heeft aangegeven dat het belangrijk is dat de armaturen de ogen van de bezoekers niet belasten bij de oefeningen in de sportschool. Dit is voornamelijk voor de liggende oefeningen, waarbij de bezoekers hun ogen richten op het plafond. Het gekozen armatuur heeft de laagste UGR waarde, wat ideaal is voor ruimtes waarbij, als men naar boven kijkt en er geen hinder mag ontstaan.

gdpr-image
Om jouw ervaring op onze website te verbeteren maakt onze website gebruik van cookies. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze <a href="#">Data Protection Policy</a>.
Lees verder