TRAVIX

Sfeervolle verlichting op kantoor, ook tijdens de vrijmibo

Over het project

Na eerder samen andere projecten succesvol te hebben afgerond, benaderde opdrachtgever Trovium ons opnieuw. Ditmaal om de kantoorruimtes van Travix tot sfeervolle workspaces om te toveren, waar licht en werkplezier uitgangspunt zijn.
Samen hebben we de wensen doorgenomen en heeft er een bezoek op locatie plaatsgevonden, om ter plaatse alle mogelijkheden te onderzoeken. Meteen hebben wij bekeken  eventuele knelpunten zouden kunnen zitten bij het toepassen van verschillende typen armaturen. Denk bij knelpunten aan luchtkanalen, kabelgoten en andere objecten waar omheen gewerkt moet worden.
Gebaseerd op de wensen en het onderzoek ter plaatse hebben we in dit project de dimbare ALLDAY INSPIRE toegepast. De klant vindt de vrijdagmiddagborrel een belangrijk onderdeel voor het personeel, waarbij duidelijk de wens naar voren kwam om het zo sfeervol mogelijk in te richten. Als toevoeging hebben wij zwarte 3F trackrails geïnstalleerd tussen de houten spannen. Hier hebben wij gekozen voor Smart GU10 spots waarin gekozen kan worden voor verschillende, sfeervolle kleuren.
In de vergaderruimtes hebben we downlights geïnstalleerd met een UGR<16 waarde, wat zorgt voor minimale verblinding en een fraaie afwerking die naadloos aansluit bij de algemene verlichting in de overige ruimtes.
Wij willen Trovium wederom bedanken voor het vertrouwen voor wederom een nieuw project. Op naar het volgende project!

Interesse gewekt?

Roy staat je graag te woord

+31 (6) 1869 0867


gdpr-image
Om jouw ervaring op onze website te verbeteren maakt onze website gebruik van cookies. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze Data Protection Policy.
Lees verder