Contact

Veelgestelde vragen

Wat maakt LED-verlichting anders dan traditionele verlichting?

LED-verlichting biedt tal van voordelen, waaronder een langere levensduur, lager energieverbruik, en minder warmteproductie. LED’s zijn ook milieuvriendelijker doordat ze geen giftige stoffen zoals kwik bevatten en minder CO2-uitstoot veroorzaken.

LED-verlichting kan tot 50.000 uur meegaan, afhankelijk van het gebruik en de omstandigheden. Dit betekent dat LED-lampen veel langer meegaan dan traditionele gloeilampen of zelfs compacte fluorescentielampen (CFL’s).

Hoe onderhoudsintensief is LED-verlichting?

LED-verlichting vereist minimaal onderhoud vanwege de lange levensduur en duurzaamheid. Regelmatige reiniging en incidentele inspecties zijn meestal voldoende om uw systeem in topconditie te houden.

Zijn de LED-producten van LCB Led Solutions geschikt voor mijn specifieke bedrijfsomgeving?

Ja, LED-verlichting is zeer veelzijdig en kan worden aangepast aan verschillende bedrijfsomgevingen zoals showrooms, winkels, magazijnen, en kantoorruimtes. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen om te voldoen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf.

In veel gevallen is het mogelijk om LED-verlichting te integreren met bestaande systemen. Onze experts kunnen uw huidige setup beoordelen en adviseren over de beste aanpak voor een naadloze overgang naar LED.

Heeft u vragen?

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij al uw verlichtingsbehoeften.

Neem contact op