America Today

America Today wilde graag verduurzamen en een hogere lichtopbrengst realiseren tegen lagere kosten. Voor de opdrachtgever was het essentieel dat de kleding in de winkels zo goed en sfeervol mogelijk worden uitgelicht.

DSC01726

Voor de opdrachtgever was het essentieel dat de kleding in de winkels zo goed en sfeervol mogelijk worden uitgelicht.

DSC01720

Voor de opdrachtgever was het essentieel dat de kleding in de winkels zo goed en sfeervol mogelijk worden uitgelicht.

Het Resultaat

Door gebruik te maken van Andromeda Tracklights hebben de winkels precies de juiste en uitnodigende sfeer gekregen die de opdrachtgever voor ogen had. Bijkomend voordeel van de Andromeda spot is dat deze energiezuiniger is dan de oude verlichting, resulterend in lagere energiekosten op korte termijn.

Bezoek America Today

Ervaar zelf de perfecte combinatie van licht en mode in de winkels van America Today. Onze energiezuinige verlichtingsoplossingen zorgen niet alleen voor een uitnodigende sfeer, maar dragen ook bij aan een duurzamere toekomst.

The Right Light, The Right Outfit

DSC01720
DSC01726
DSC01728
DSC01738
DSC01739
DSC01744
DSC01747
DSC01748
DSC01755
Roy

Account manager

Roy Stevens

Op maat gemaakt advies

Ontdek hoe Roy Stevens van LCB LED Solutions u stap voor stap zal begeleiden om ervoor te zorgen dat uw verlichtingsproject een succes wordt. Neem direct contact op via de onderstaande gegevens.

+31 6 186 908 67 Stuur direct een bericht

Bekijk onze andere projecten

cta

Ontdek hoe LED verlichting uw werkomgeving kan optimaliseren en de productiviteit kan verhogen

Bespaar kosten, verbeter de sfeer en verhoog de productiviteit met onze op maat gemaakte oplossingen. Neem vandaag nog contact op voor een consult en laat ons uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Meer informatieNeem contact op