Ferrari Katowice

Ontdek hoe Ferrari Katowice de showroomervaring heeft verbeterd met onze geavanceerde verlichtingsoplossingen.

FERRARI-008UPS-hq-scale-4_00x

Onze ontwerpafdeling heeft een intensief project uitgevoerd, gebaseerd op de richtlijnen van de Italianen, om aan de specifieke criteria te voldoen.

FERRARI-004

Onze ontwerpafdeling heeft een intensief project uitgevoerd, gebaseerd op de richtlijnen van de Italianen, om aan de specifieke criteria te voldoen.

Snelle bolides verdienen mooi licht

Ferrari Katowice heeft ons benaderd om hun showroomverlichting te optimaliseren, zodat de iconische bolides optimaal tot hun recht komen.

Het resultaat

Onze ontwerpafdeling heeft een intensief project uitgevoerd, gebaseerd op de richtlijnen van de Italianen, om aan de specifieke criteria te voldoen. Wij hebben armaturen ontworpen die niet alleen esthetisch passen bij de luxe uitstraling van Ferrari, maar ook functioneel zijn voor een optimale presentatie.

Implementatie en Kwaliteitstest

De implementatie van onze verlichtingsoplossingen omvatte een grondige verlichtingstest. Deze test richtte zich met name op de kleurweergave en armatuurgerichtheid, om ervoor te zorgen dat elke Ferrari perfect belicht wordt, ongeacht de lichtinval in de showroom.

Dankzij onze op maat gemaakte verlichtingsoplossingen stralen de snelle bolides van Ferrari Katowice nu nog meer luxe uit. Bezoek onze showroom en ervaar zelf hoe kwaliteitsverlichting het verschil maakt.

Ervaar de Perfectie van Ferrari

FERRARI-001
FERRARI-002
FERRARI-003
FERRARI-004
FERRARI-005
FERRARI-006
FERRARI-007
FERRARI-008UPS-hq-scale-4_00x
FERRARI-010
Roy

Account manager

Roy Stevens

Op maat gemaakt advies

Ontdek hoe Roy Stevens van LCB LED Solutions u stap voor stap zal begeleiden om ervoor te zorgen dat uw verlichtingsproject een succes wordt. Neem direct contact op via de onderstaande gegevens.

+31 6 186 908 67 Stuur direct een bericht

Bekijk onze andere projecten

cta

Ontdek hoe LED verlichting uw werkomgeving kan optimaliseren en de productiviteit kan verhogen

Bespaar kosten, verbeter de sfeer en verhoog de productiviteit met onze op maat gemaakte oplossingen. Neem vandaag nog contact op voor een consult en laat ons uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Meer informatieNeem contact op