Afri Flora

Bij Afri Flora begrijpen we de essentiële rol van verlichting voor bloemen. Ontdek hoe onze LED-oplossingen hun teeltomgeving hebben getransformeerd.

AF-001

In de bloeiruimte hebben wij de speciale CRI90+ armaturen/inbouwspot Virga geadviseerd.

AF-008

In de bloeiruimte hebben wij de speciale CRI90+ armaturen/inbouwspot Virga geadviseerd.

Bloemen hebben licht nodig. Ons licht.

Tijdens het gesprek met Sher Holland (Afri-Flora) en de technische dienst werd al snel duidelijk dat de overstap naar LED-verlichting veel voordelen met zich mee zou brengen en er een mooie terugverdientijd met deze investering gepaard zou gaan. Op verzoek hebben wij een gedetailleerd plan opgesteld met een terugverdientijd berekend op 1,3 jaar, inclusief de installatie.

Het Resultaat

In de bloeiruimte hebben wij de speciale CRI90+ armaturen/inbouwspot Virga geadviseerd. Dit armatuur heeft 140 lumen per watt en is daardoor zeer efficiënt. Voor de gangen kozen we voor een vergelijkbare oplossing met een zeer laag wattage, namelijk maar 10W per armatuur. Dit kwam perfect tot uiting in deze situatie met een lux waarde van 250Lux, ter vervanging van de bestaande PLC armaturen die direct aan het plafond gemonteerd konden worden.

Alle kantoorruimtes zijn uitgerust met 36W LED panelen met een UGR waarde onder de 19.

In het magazijn en de koelcellen hebben we nieuwe armaturen geplaatst met een verbruik van 52W en 171 lumen per watt, waardoor de verlichting aanzienlijk verbeterd is. Bij de oplevering maten we 550Lux, een ideale werk- en lichtomgeving.

Verlichting voor een Bloeiende Toekomst

AF-001
AF-002
AF-003
AF-004
AF-005
AF-007
AF-008
AF-009
AF-010
AF-012
AF-013
Roy

Account manager

Roy Stevens

Op maat gemaakt advies

Ontdek hoe Roy Stevens van LCB LED Solutions u stap voor stap zal begeleiden om ervoor te zorgen dat uw verlichtingsproject een succes wordt. Neem direct contact op via de onderstaande gegevens.

+31 6 186 908 67 Stuur direct een bericht

Bekijk onze andere projecten

cta

Ontdek hoe LED verlichting uw werkomgeving kan optimaliseren en de productiviteit kan verhogen

Bespaar kosten, verbeter de sfeer en verhoog de productiviteit met onze op maat gemaakte oplossingen. Neem vandaag nog contact op voor een consult en laat ons uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Meer informatieNeem contact op