Cukrownia Znin

Cukrownia Znin belichaamt de rijke industriële geschiedenis van de 19e eeuw, en ons recente verlichtingsproject heeft dit erfgoed op een moderne manier geaccentueerd.

Cukrownia-Znin-009

Moderne LED-armaturen werden zorgvuldig geselecteerd om zowel de kwaliteit van de verlichting te verbeteren als het stroomverbruik te verminderen.

Cukrownia-Znin-013

Moderne LED-armaturen werden zorgvuldig geselecteerd om zowel de kwaliteit van de verlichting te verbeteren als het stroomverbruik te verminderen.

Het Resultaat

Het doel van het project was om het industriële karakter van de fabriek te benadrukken, met behoud van de oorspronkelijke sfeer. Moderne LED-armaturen werden zorgvuldig geselecteerd om zowel de kwaliteit van de verlichting te verbeteren als het stroomverbruik te verminderen. Deze keuze voor LED-armaturen speelde een cruciale rol in het verhogen van de energie-efficiëntie van het gebouw, wat essentieel is bij zo’n omvangrijke investering.

Belangrijkste Aspecten van het Project

De installatie van moderne LED-armaturen heeft niet alleen bijgedragen aan het behoud van het historische karakter van Cukrownia Znin, maar ook aan het verbeteren van de algehele verlichtingskwaliteit en het verminderen van het energieverbruik. Dit project demonstreert onze toewijding aan het combineren van traditionele ambiance met innovatieve technologieën voor een duurzame toekomst.

Ervaar de Sfeer van Cukrownia Znin

Bezoek Cukrownia Znin en ervaar zelf de unieke sfeer van deze historische fabriek. Ontdek hoe onze verlichtingsoplossingen het verleden omarmen en tegelijkertijd een duurzame toekomst creëren. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze verlichtingsdiensten en hoe wij uw industriële erfgoed kunnen versterken.

Uitzonderlijke Sfeer uit de 19e Eeuw

Cukrownia-Znin-001
Cukrownia-Znin-002
Cukrownia-Znin-003
Cukrownia-Znin-004
Cukrownia-Znin-005
Cukrownia-Znin-006
Cukrownia-Znin-007
Cukrownia-Znin-008
Cukrownia-Znin-009
Cukrownia-Znin-010
Cukrownia-Znin-011
Cukrownia-Znin-012
Roy

Account manager

Roy Stevens

Op maat gemaakt advies

Ontdek hoe Roy Stevens van LCB LED Solutions u stap voor stap zal begeleiden om ervoor te zorgen dat uw verlichtingsproject een succes wordt. Neem direct contact op via de onderstaande gegevens.

+31 6 186 908 67 Stuur direct een bericht

Bekijk onze andere projecten

cta

Ontdek hoe LED verlichting uw werkomgeving kan optimaliseren en de productiviteit kan verhogen

Bespaar kosten, verbeter de sfeer en verhoog de productiviteit met onze op maat gemaakte oplossingen. Neem vandaag nog contact op voor een consult en laat ons uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Meer informatieNeem contact op