Marc Edwards

Marc Edwards heeft zijn winkel in Noord-Holland vernieuwd met stijlvolle en efficiënte LED-verlichting, waardoor de kledingstukken en de algehele sfeer nu perfect tot hun recht komen.

3-1-gigapixel-standard-scale-6_00x

Dit project resulteerde in een energiebesparing van 56%.

1-1-1

Dit project resulteerde in een energiebesparing van 56%.

Railverlichting met een minimalistisch design.

In de Marc Edwards winkel in Noord-Holland was de verouderde verlichting een probleem. Kleurweergave van kledingstukken was niet optimaal en de winkel oogde oubollig. Dit past niet bij een moderne zaak die hoogwaardige business casual herenkleding verkoopt. Om de uitstraling te verbeteren en de kledingstukken optimaal uit te lichten, hebben wij gekozen voor hoogwaardige Andromeda Tracklights met een CRI-waarde van 90.

Deze tracklights verbruiken slechts 25W en hebben een lichtkleur van 3000K warm wit licht. Door de instelbare gradenhoek per lens kunnen kledingrekken en paspoppen eenvoudig worden geaccentueerd. Dit project resulteerde in een energiebesparing van 56%.

Bij de herenmodezaak in Bussum, Noord-Holland, vindt u internationale merken zoals Ralph Lauren, Woolrich en Corneliani. Marc Edwards biedt business casual en nette vrijetijdskleding voor mannen, perfect voor zowel werk als vrije tijd. Een nieuwe outfit van Marc Edwards betekent geen zorgen meer over omkleden voor een etentje na het werk.

De Wensen van Marc Edwards

Marc Edwards wenste railverlichting met een minimalistisch design. De spots moesten een cilindervorm hebben en niet te lang zijn vanwege het lage plafond. Bovendien was energie-efficiëntie en hogere luxwaarde belangrijk. LED-verlichting, met zijn hogere luxwaarde en lagere energieverbruik, bleek de perfecte oplossing.

Het Resultaat

We hebben de gehele winkel voorzien van hoogwaardige LED-verlichting, met het Andromeda armatuur als de belangrijkste keuze. Deze armaturen verbruiken slechts 25W en geven 3000K warm wit licht. De instelbare gradenhoek van de railspots maakt het eenvoudig om kledingrekken en paspoppen te accentueren. Het warm witte licht is ideaal voor kledingwinkels, showrooms en kantoren. Dankzij dit project realiseerden we een energiebesparing van 56% voor Marc Edwards.

Business Casual Kleding voor Mannen

1-1-1
1-copyUPS-hq-scale-6_00x
2-1-gigapixel-standard-scale-6_00x
2-gigapixel-standard-scale-6_00x
3-1-gigapixel-standard-scale-6_00x
3-gigapixel-standard-scale-6_00x
4-gigapixel-standard-scale-6_00x
Roy

Account manager

Roy Stevens

Op maat gemaakt advies

Ontdek hoe Roy Stevens van LCB LED Solutions u stap voor stap zal begeleiden om ervoor te zorgen dat uw verlichtingsproject een succes wordt. Neem direct contact op via de onderstaande gegevens.

+31 6 186 908 67 Stuur direct een bericht

Bekijk onze andere projecten

cta

Ontdek hoe LED verlichting uw werkomgeving kan optimaliseren en de productiviteit kan verhogen

Bespaar kosten, verbeter de sfeer en verhoog de productiviteit met onze op maat gemaakte oplossingen. Neem vandaag nog contact op voor een consult en laat ons uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Meer informatieNeem contact op