Adomex

Adomex heeft zijn ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleind door de implementatie van energie-efficiënte verlichting in vier van zijn vestigingen.

IMG_0036

Adomex heeft een jaarlijkse CO2-reductie van ongeveer 78 ton gerealiseerd.

DSC01770

Adomex heeft een jaarlijkse CO2-reductie van ongeveer 78 ton gerealiseerd.

Duurzaam en Ecologisch Groen

Met behulp van onze efficiënte kantoor- en koelcel-armaturen heeft Adomex een jaarlijkse CO2-reductie van ongeveer 78 ton gerealiseerd. Dit draagt niet alleen bij aan het verminderen van de klimaatverandering, maar benadrukt ook de toewijding van Adomex aan duurzaamheid.

Projectuitvoering bij Vier Filialen

Wij hebben nieuwe verlichting gerealiseerd in de filialen van Adomex in Aalsmeer, Rijnsburg, Uithoorn en Ede. De uitdaging was overal vergelijkbaar: we moesten lichtbronnen plaatsen op grote hoogte, die ook vochtbestendig en bestand tegen kou moesten zijn vanwege de installatie in koelcellen.

Bij de locatie in Uithoorn hebben we in samenwerking met Trilux speciale lichtlijnen geïnstalleerd. Vanwege de stellinghoogte van meer dan 14 meter en een gangpadbreedte van ruim 2 meter, hebben we gekozen voor specifieke lichtlijnen en lenzen om verblinding te voorkomen.

Uniforme Verlichtingsoplossingen

Voor Adomex hebben we bij alle locaties vergelijkbare oplossingen geleverd om uniformiteit binnen het bedrijf te waarborgen. Voor de kantoorruimten kozen we voor LED-panelen met een UGR <19 en een super laag verbruik van slechts 32W, wat resulteerde in een besparing van ruim 50% ten opzichte van de oude lichtbronnen. Voor de koelcellen hebben we de Limea Gigant toegepast, die een besparing van 60% oplevert ten opzichte van de oude lichtbronnen. De Limea Gigant heeft een efficiëntie van 171 lumen per watt. Voor de opslagruimten hebben we Trilux-lichtlijnen geïnstalleerd.

Snelle Terugverdientijd

Adomex stelde ons de opdracht om een ROI van 12 maanden te garanderen. Dit hebben wij overtroffen met een terugverdientijd van slechts 8 maanden.

Duurzaam en Ecologisch Groen

DSC01756
DSC01770
DSC01771
DSC01773
DSC01776
DSC01777
DSC01778
DSC01784
DSC01785
DSC01787
DSC01791
IMG_0036
Luca

Sales

Luca Bettiga

Op maat gemaakt advies

Ontdek hoe Luca Bettiga van LCB LED Solutions u stap voor stap zal begeleiden om ervoor te zorgen dat uw verlichtingsproject een succes wordt. Neem direct contact op via de onderstaande gegevens.

+31 6 559 553 40 Stuur direct een bericht

Bekijk onze andere projecten

cta

Ontdek hoe LED verlichting uw werkomgeving kan optimaliseren en de productiviteit kan verhogen

Bespaar kosten, verbeter de sfeer en verhoog de productiviteit met onze op maat gemaakte oplossingen. Neem vandaag nog contact op voor een consult en laat ons uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Meer informatieNeem contact op