Brooks Classics

Ontdek hoe Brooks Classics de verlichting in hun showroom heeft getransformeerd om klassieke en vintage voertuigen optimaal te presenteren.

DSC01826

De door ons toegepaste verlichting heeft een CRI waarde van 97, wat zorgt voor een zeer accurate kleurweergave in de showroom.

DSC01835

De door ons toegepaste verlichting heeft een CRI waarde van 97, wat zorgt voor een zeer accurate kleurweergave in de showroom.

Optimaal Belichte Klassieke Auto’s

Brooks Classics, een toonaangevende naam in de klassieke auto-industrie, benaderde ons met de uitdaging om hun showroomverlichting volledig te vernieuwen. Onder leiding van Harm Derks en de directie van Broekhuis, was het doel om de klassieke en vintage voertuigen in de showroom beter tot hun recht te laten komen.

Met behulp van Dialux Evo hebben we een uitgebreide lichtcalculatie gemaakt om de showroom optimaal te belichten. Ons uitgangspunt was dat de details van de auto’s op afstand goed zichtbaar moesten zijn zonder dat de ruimte kil en sfeerloos aanvoelde. Dit hebben we bereikt door het gebruik van panoramapanelen, die de basis vormen voor de hoeveelheid licht in de ruimte.

Het Resultaat: Perfecte Verlichting voor Klassieke Schoonheden

We hebben gekozen voor Tracklights om specifieke onderdelen zoals interieur, velgen en motorkappen goed uit te lichten. De door ons toegepaste verlichting heeft een CRI waarde van 97, wat zorgt voor een zeer accurate kleurweergave in de showroom. Daarnaast hebben we met behulp van Casambi drivers verschillende lichtscènes met elk hun eigen lichtniveau gecreëerd, waardoor specifieke auto’s extra uitgelicht kunnen worden als een klant een afspraak heeft om een auto te bekijken.

Maatwerk in Verlichting

Een belangrijk aspect voor de klant was dat de armaturen van de Tracklights de juiste RAL kleur hadden. In samenwerking met onze leverancier hebben we maatwerk geleverd door in eerste instantie zes samples met verschillende RAL kleuren aan te leveren. Uiteindelijk zijn de Tracklights uitgevoerd in de kleur RAL 6005 British Racing Green, om perfect aan te sluiten bij de heritage van de Britse young- en oldtimers.

Dankzij de nieuwe verlichting is de showroom van Brooks Classics niet alleen functioneler, maar ook sfeervoller en aantrekkelijker voor klanten. Specifieke auto’s kunnen nu perfect uitgelicht worden, wat de klantbeleving aanzienlijk verbetert.

Klassieke Auto's in de Spotlights

DSC01858
DSC01849
DSC01846
DSC01840
DSC01835
DSC01833
DSC01830
DSC01827
DSC01826
DSC01821
DSC01816
DSC01814
DSC01810
DSC01804
DSC01801
DSC01797
DSC01795
Roy

Account manager

Roy Stevens

Op maat gemaakt advies

Ontdek hoe Roy Stevens van LCB LED Solutions u stap voor stap zal begeleiden om ervoor te zorgen dat uw verlichtingsproject een succes wordt. Neem direct contact op via de onderstaande gegevens.

+31 6 186 908 67 Stuur direct een bericht

Bekijk onze andere projecten

cta

Ontdek hoe LED verlichting uw werkomgeving kan optimaliseren en de productiviteit kan verhogen

Bespaar kosten, verbeter de sfeer en verhoog de productiviteit met onze op maat gemaakte oplossingen. Neem vandaag nog contact op voor een consult en laat ons uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Meer informatieNeem contact op