Expert

Ontdek hoe Expert de winkelervaring heeft getransformeerd met onze geavanceerde verlichtingsoplossingen.

EXP-006

De LED panelen van 60x60 cm met een kleurtemperatuur van 4000K zorgen ervoor dat de producten in de winkel optimaal worden belicht.

EXP-001

De LED panelen van 60x60 cm met een kleurtemperatuur van 4000K zorgen ervoor dat de producten in de winkel optimaal worden belicht.

Witgoed en TV’s prachtig uitgelicht

Expert heeft ons benaderd om hun winkelverlichting te realiseren, inclusief een voormalig BCC winkelpand dat een grondige transformatie onderging. In meerdere vestigingen van Expert hebben wij met trots de verlichting mogen verzorgen. Voor deze specifieke locatie, die voorheen een BCC pand was, hebben wij geholpen bij de renovatie van de verlichting. De bestaande verlichting voldeed niet meer aan de moderne eisen en zou niet de gewenste uitstraling geven aan de producten na de verbouwing. Aangezien het systeemplafond intact bleef, kozen we voor hoogwaardige LED panelen.

Optimale Productpresentatie

De LED panelen van 60×60 cm met een kleurtemperatuur van 4000K zorgen ervoor dat de producten in de winkel optimaal worden belicht. Klanten ervaren een warm welkom dankzij deze lichtkleur, die perfect past bij de winkelomgeving.

Flexibiliteit en Sfeer

Naast de LED panelen hebben we LED downlights geïnstalleerd. Door deze combinatie konden we het licht in de ruimte beter variëren, vooral boven de afdelingen keukens en inbouwapparatuur. Voor een extra huiselijke sfeer hebben we gekozen voor lichtbronnen met een warmere kleurtemperatuur van 3000K.

Dankzij onze verlichtingsoplossingen heeft Expert niet alleen de productpresentatie verbeterd, maar ook de algehele sfeer in de winkel verhoogd. Bezoek onze vestiging en ontdek zelf het verschil dat kwaliteitsverlichting kan maken.

Ervaar de Verlichting bij Expert

EXP-001
EXP-002
EXP-003
EXP-004
EXP-005
EXP-006
EXP-007
EXP-008
EXP-009
EXP-010
EXP-012
Roy

Account manager

Roy Stevens

Op maat gemaakt advies

Ontdek hoe Roy Stevens van LCB LED Solutions u stap voor stap zal begeleiden om ervoor te zorgen dat uw verlichtingsproject een succes wordt. Neem direct contact op via de onderstaande gegevens.

+31 6 186 908 67 Stuur direct een bericht

Bekijk onze andere projecten

cta

Ontdek hoe LED verlichting uw werkomgeving kan optimaliseren en de productiviteit kan verhogen

Bespaar kosten, verbeter de sfeer en verhoog de productiviteit met onze op maat gemaakte oplossingen. Neem vandaag nog contact op voor een consult en laat ons uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Meer informatieNeem contact op