MS Mode

Leer meer over hoe MS Mode haar Europese winkels transformeert met ons innovatieve lichtplan.

2-2-gigapixel-standard-scale-6_00x

Ons lichtplan is ontworpen om een rustgevende ervaring te bieden, waarbij de lichtwaarden en -kleuren zijn afgestemd om de stijlvolle kledingstukken optimaal te presenteren.

4-2-gigapixel-standard-scale-6_00x

Ons lichtplan is ontworpen om een rustgevende ervaring te bieden, waarbij de lichtwaarden en -kleuren zijn afgestemd om de stijlvolle kledingstukken optimaal te presenteren.

Stijlvolle Verlichting voor Europese Winkels

MS Mode, een toonaangevende mode-winkelketen met vestigingen in Nederland, Frankrijk, België, Luxemburg en Spanje, biedt al sinds 1964 kleding voor vrouwen van alle leeftijden. Wij hebben tot nu toe acht winkels in Nederland en België voorzien van geavanceerde verlichtingsoplossingen.

Onze Verlichtingsoplossingen

Afhankelijk van de locatie hebben we conventionele tracklights of podiumspots geïnstalleerd, evenals inbouwspots voor systeemplafonds. Ons lichtplan is ontworpen om een rustgevende ervaring te bieden, waarbij de lichtwaarden en -kleuren zijn afgestemd om de stijlvolle kledingstukken optimaal te presenteren.

Het Resultaat

In alle MS Mode winkels hebben we LED-verlichting geïnstalleerd in de winkel(etalage), opslagruimtes en sanitaire voorzieningen. In overleg met de opdrachtgever hebben we uniformiteit bereikt door een specifiek type tracklight consistent toe te passen in alle winkels, ongeacht de locatie.

De Andromeda LED Lamp

Een prominente keuze in ons lichtplan is de Andromeda LED lamp, bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met twee reflectoren biedt deze lamp flexibiliteit in lichtrichting: kies voor een invalshoek van 36° om geselecteerde items perfect te accentueren, of 60° voor bredere belichting, ideaal voor ruimtes met een lager plafond.

Optimaal Verlicht voor Stijlvolle Ervaring

1-2-gigapixel-standard-scale-6_00x
2-2-gigapixel-standard-scale-6_00x
3-2-gigapixel-standard-scale-6_00x
4-2-gigapixel-standard-scale-6_00x
5-1-gigapixel-standard-scale-6_00x
6-1-gigapixel-standard-scale-6_00x
Roy

Account manager

Roy Stevens

Op maat gemaakt advies

Ontdek hoe Roy Stevens van LCB LED Solutions u stap voor stap zal begeleiden om ervoor te zorgen dat uw verlichtingsproject een succes wordt. Neem direct contact op via de onderstaande gegevens.

+31 6 186 908 67 Stuur direct een bericht

Bekijk onze andere projecten

cta

Ontdek hoe LED verlichting uw werkomgeving kan optimaliseren en de productiviteit kan verhogen

Bespaar kosten, verbeter de sfeer en verhoog de productiviteit met onze op maat gemaakte oplossingen. Neem vandaag nog contact op voor een consult en laat ons uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Meer informatieNeem contact op