Greetz

Greetz heeft gekozen voor een upgrade naar LED-verlichting in hun kantoor, kantine en magazijn, met opmerkelijke resultaten.

DSC00718

De nieuwe LED-verlichting biedt een helderder licht en verbetert de kleurweergave aanzienlijk ten opzichte van de oude verlichting.

DSC00671

De nieuwe LED-verlichting biedt een helderder licht en verbetert de kleurweergave aanzienlijk ten opzichte van de oude verlichting.

Het Resultaat

De nieuwe LED-verlichting biedt een helderder licht en verbetert de kleurweergave aanzienlijk ten opzichte van de oude verlichting. Hierdoor is de algehele sfeer en uitstraling van de ruimtes aanzienlijk verbeterd. Bovendien heeft de overstap naar LED’s geleid tot een drastische vermindering van het energieverbruik, wat op korte termijn resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen.

Professionele Uitvoering

LCB Led Solutions heeft het project professioneel uitgevoerd, waarbij de installatie van de LED-verlichting bij Greetz een succesvolle investering is gebleken.

Bespaar Kosten en Verbeter Uitstraling

Ervaar zelf de voordelen van hoogwaardige LED-verlichting in uw bedrijfsomgeving. Neem vandaag nog contact op met LCB Led Solutions voor advies op maat en ontdek hoe LED’s uw ruimtes kunnen transformeren.

LED-verlichting voor Kantoor, Kantine en Magazijn

DSC00650-Edit
DSC00660
DSC00661
DSC00671
DSC00680
DSC00694
DSC00697
DSC00705
DSC00706
DSC00715
DSC00718
Roy

Account manager

Roy Stevens

Op maat gemaakt advies

Ontdek hoe Roy Stevens van LCB LED Solutions u stap voor stap zal begeleiden om ervoor te zorgen dat uw verlichtingsproject een succes wordt. Neem direct contact op via de onderstaande gegevens.

+31 6 186 908 67 Stuur direct een bericht

Bekijk onze andere projecten

cta

Ontdek hoe LED verlichting uw werkomgeving kan optimaliseren en de productiviteit kan verhogen

Bespaar kosten, verbeter de sfeer en verhoog de productiviteit met onze op maat gemaakte oplossingen. Neem vandaag nog contact op voor een consult en laat ons uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Meer informatieNeem contact op