Khan Automotive

Ontdek hoe Khan Automotive investeert in hoogwaardige verlichtingstechnologieën om hun exclusieve auto's optimaal te presenteren en klanten een onvergetelijke ervaring te bieden.

DSC00721

De gekozen warm witte lichtkleur van 3000K benadrukt de beste aspecten van onze exclusieve auto's.

DSC00730

De gekozen warm witte lichtkleur van 3000K benadrukt de beste aspecten van onze exclusieve auto's.

Khan Automotive en Verlichting: Maximale Auto-excellentie

Khan Automotive begrijpt dat de kwaliteit van verlichting essentieel is voor de klantbeleving. Daarom hebben ze geïnvesteerd in de nieuwste verlichtingstechnologieën, waardoor hun exclusieve auto’s optimaal tot hun recht komen en klanten een sublieme ervaring beleven.

Gekozen Lichtkleur en Fotostudio

Voor dit project is gekozen voor een warm witte lichtkleur van 3000K, die de voordelen van de auto’s accentueert zonder kleine krasjes en oneffenheden te benadrukken, zoals bij andere lichtkleuren het geval zou zijn. Naast de showroom heeft Khan Automotive een speciale fotostudio ingericht met LED panelen met een hoge CRI-waarde, waardoor auto’s nauwkeurig en kleurecht gefotografeerd kunnen worden voor online verkoopdoeleinden.

Straatverlichting voor Veiligheid

Met het oog op veiligheid heeft Khan Automotive op het parkeerterrein straatverlichting met een extra hoge lichtopbrengst geïnstalleerd. Dit zorgt ervoor dat de auto’s ook ’s nachts goed beveiligd zijn.

Verlichting die exclusieve auto's schitterend benadrukt

DSC00721
DSC00722
DSC00724
DSC00726
DSC00727
DSC00730
DSC00731
DSC00733
DSC00739
DSC00742
DSC00746
Roy

Account manager

Roy Stevens

Op maat gemaakt advies

Ontdek hoe Roy Stevens van LCB LED Solutions u stap voor stap zal begeleiden om ervoor te zorgen dat uw verlichtingsproject een succes wordt. Neem direct contact op via de onderstaande gegevens.

+31 6 186 908 67 Stuur direct een bericht

Bekijk onze andere projecten

cta

Ontdek hoe LED verlichting uw werkomgeving kan optimaliseren en de productiviteit kan verhogen

Bespaar kosten, verbeter de sfeer en verhoog de productiviteit met onze op maat gemaakte oplossingen. Neem vandaag nog contact op voor een consult en laat ons uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Meer informatieNeem contact op