Cycle Sport

Cycle Sport opende recentelijk een nieuwe winkel en wilde hun fietsencollectie optimaal presenteren. Wij hebben een gedetailleerd lichtplan opgesteld en een installatieplan verzorgd, zodat de klant zelf de verlichting kon installeren.

DSC02246-Enhanced-NR

Voor de reparatieruimte hebben wij LED panelen toegepast, met een sfeervol zwart ombouwframe.

DSC02221

Voor de reparatieruimte hebben wij LED panelen toegepast, met een sfeervol zwart ombouwframe.

Fietsen stralen in deze topwinkel

In de winkel hebben we gekozen voor LED tracklights (fase 3 aansluiting) van Spectrum LED om de fietsen perfect uit te lichten. Deze spots zorgen voor een heldere presentatie van elke fiets in de collectie. Voor de reparatieruimte hebben we LED panelen geïnstalleerd, omgeven door een stijlvol zwart ombouwframe dat naadloos aansluit bij de zwarte tracklights elders in de winkel. Dit creëert een harmonieuze uitstraling doorheen de ruimte.

Sfeervolle Toevoegingen

Boven de balie en in de wachtruimte hebben we sfeerlampen toegevoegd om extra warmte en gezelligheid te brengen. Deze subtiele verlichting draagt bij aan een gastvrije en comfortabele omgeving voor klanten en personeel.

Bezoek Onze Winkel

Ervaar zelf de prachtige presentatie van fietsen in onze winkel bij Cycle Sport. Ontdek hoe onze verlichtingsoplossingen de details van elke fiets doen stralen en hoe wij sfeer en functionaliteit perfect combineren.

Fietsen in de Spotlight

DSC02156
DSC02162
DSC02172-Enhanced-NR
DSC02176-Enhanced-NR
DSC02196
DSC02221
DSC02226
DSC02232-Enhanced-NR
DSC02237-Enhanced-NR
DSC02246-Enhanced-NR
Roy

Account manager

Roy Stevens

Op maat gemaakt advies

Ontdek hoe Roy Stevens van LCB LED Solutions u stap voor stap zal begeleiden om ervoor te zorgen dat uw verlichtingsproject een succes wordt. Neem direct contact op via de onderstaande gegevens.

+31 6 186 908 67 Stuur direct een bericht

Bekijk onze andere projecten

cta

Ontdek hoe LED verlichting uw werkomgeving kan optimaliseren en de productiviteit kan verhogen

Bespaar kosten, verbeter de sfeer en verhoog de productiviteit met onze op maat gemaakte oplossingen. Neem vandaag nog contact op voor een consult en laat ons uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Meer informatieNeem contact op