Gym Inn Dronten

Gym Inn is dé nieuwe sportieve hotspot van Dronten, waar sport en een gezonde lifestyle samenkomen. In deze moderne sportschool kunnen bezoekers niet alleen genieten van effectieve workouts, maar ook van deskundige coaching.

Gym-3

"Gym Inn biedt meer dan slechts een uurtje sporten. Zo helpen we je graag bij het verbeteren en (her)inrichten van je lifestyle." – Anil Ghiraw, Oprichter Gym Inn

Gym-8

"Gym Inn biedt meer dan slechts een uurtje sporten. Zo helpen we je graag bij het verbeteren en (her)inrichten van je lifestyle." – Anil Ghiraw, Oprichter Gym Inn

Een Compleet Sportieve Ervaring

Met meer dan 999 functionele workouts en 2.200 m² aan sportfaciliteiten, biedt Gym Inn alles wat je nodig hebt voor een langdurige en plezierige sportervaring. Ons zorgvuldig ontworpen lichtplan draagt hieraan bij door een extra dimensie van comfort en sfeer toe te voegen.

De Wensen van Gym Inn

Gym Inn Dronten is een nieuwbouwproject, wat betekende dat wij de volledige verlichting van het pand konden ontwerpen. Voor nieuwbouwprojecten is het ideaal om de nieuwste LED-technieken te gebruiken. Omdat het pand nog geen verlichting had, hebben we samen met Gym Inn Dronten bekeken wat er mogelijk was. De ruimtes die we in ons plan hebben meegenomen, zijn de entree, sportruimtes, bar, zithoeken en sanitaire ruimtes. De opdrachtgever wilde ervoor zorgen dat bezoekers tijdens liggende oefeningen niet verblind zouden worden door de verlichting.

De Oplossing

Met de wensen van de opdrachtgever in het achterhoofd, hebben wij verlichting met een zeer lage verblindingsgraad toegepast. Daarnaast hebben we 254 smartlampen geleverd, die dankzij hun RGB-functie niet alleen geschikt zijn voor alledaags gebruik, maar ook voor sfeerverlichting tijdens evenementen.

Het Resultaat

In de sportruimtes is gekozen voor UGR <16 panelen. UGR (Unified Glare Rating) geeft aan hoe belastend verlichting is voor de ogen. Deze panelen zijn ideaal voor liggende oefeningen, waarbij bezoekers naar het plafond kijken zonder hinder van de lichtbron.

Voor de rest van het gebouw zijn Allday inspire armaturen, tracklights en inbouwspots geïnstalleerd. In de sanitaire ruimtes is rekening gehouden met geschikte IP-waarden: IP65 voor sauna en douches, IP44 voor kleedkamers en IP20 voor toiletten.

Innovatieve verlichting voor een optimale trainingsomgeving

Gym-1
Gym-2
Gym-3
Gym-4
Gym-5
Gym-6
Gym-7
Gym-8
Gym-9
Gym-10
Gym-11
Gym-12
Gym-13
Roy

Account manager

Roy Stevens

Op maat gemaakt advies

Ontdek hoe Roy Stevens van LCB LED Solutions u stap voor stap zal begeleiden om ervoor te zorgen dat uw verlichtingsproject een succes wordt. Neem direct contact op via de onderstaande gegevens.

+31 6 186 908 67 Stuur direct een bericht

Bekijk onze andere projecten

cta

Ontdek hoe LED verlichting uw werkomgeving kan optimaliseren en de productiviteit kan verhogen

Bespaar kosten, verbeter de sfeer en verhoog de productiviteit met onze op maat gemaakte oplossingen. Neem vandaag nog contact op voor een consult en laat ons uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Meer informatieNeem contact op