Hello it’s me

Hello It's Me is een online marketing agency gevestigd in Almere. Bij de aanschaf was dit nieuwe pand nog uitgerust met traditionele TL-buisverlichting, die niet alleen veel energie verbruikte, maar ook niet paste bij de moderne stijl van het bedrijf en niet het optimale licht voor een goede werksfeer bood.

hello-x-lcb-5-e1650357713949

Het licht is perfect om bij te werken.

LCB-Led-Europe-hello-its-me-3-e1649930491217

Het licht is perfect om bij te werken.

LED Panelen voor de Optimale Kantooromgeving

Wij hebben het gehele pand voorzien van LED verlichting. In onze kantoren hebben we gekozen voor 60×60 LED panelen met een UGR-waarde kleiner dan 19. Deze waarde voldoet aan de richtlijnen van de NEN-EN 12464-1 norm voor een ideale werkplekinrichting, omdat het lichthinder minimaliseert vanuit ooghoogte en kijkrichting.

De LED panelen stralen helder wit licht uit dat fris en gemoedelijk is, en minder belastend voor de ogen dankzij de UGR < 19 waarde. Dit licht is perfect om bij te werken, omdat het constant en flikkervrij is, wat zorgt voor minder afleiding voor onze medewerkers.

Voordelen van LED Panelen

LED panelen zijn niet alleen energiezuinig, maar dragen ook bij aan een gezonde werkomgeving. Goed, helder licht verbetert concentratie, verhoogt het welzijn en zorgt ervoor dat werknemers zich energieker en vitaler voelen.

Advies op Maat

Bent u ook op zoek naar de perfecte verlichting voor uw kantoor, bedrijfspand of thuis? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom! Onze verlichtingsexperts staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste verlichtingsoplossing.

Ervaar zelf de voordelen van LED verlichting bij Hello It’s Me. Wij laten u graag zien hoe onze verlichtingsoplossingen bijdragen aan een productieve en comfortabele werkomgeving.

Roy

Account manager

Roy Stevens

Op maat gemaakt advies

Ontdek hoe Roy Stevens van LCB LED Solutions u stap voor stap zal begeleiden om ervoor te zorgen dat uw verlichtingsproject een succes wordt. Neem direct contact op via de onderstaande gegevens.

+31 6 186 908 67 Stuur direct een bericht

Bekijk onze andere projecten

cta

Ontdek hoe LED verlichting uw werkomgeving kan optimaliseren en de productiviteit kan verhogen

Bespaar kosten, verbeter de sfeer en verhoog de productiviteit met onze op maat gemaakte oplossingen. Neem vandaag nog contact op voor een consult en laat ons uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Meer informatieNeem contact op