Worth Systems

Aansprekend lijnenspel in een open plafond in het industriële kantoor van Worth Systems.

UITGELICHTE-AFBEELDING-001

De door ons aangeleverde, op maat geproduceerde bandrasters zijn voorzien van een aluminium reflector met een UGR-waarde van <19.

WORTH-001

De door ons aangeleverde, op maat geproduceerde bandrasters zijn voorzien van een aluminium reflector met een UGR-waarde van <19.

Over het Project

Worth Systems benaderde ons met de wens om hun huidige bandrasters met TL-verlichting te upgraden naar moderne LED bandrasters. Daarnaast wilden ze bandrasters met een 3 meter eurostekker aansluiting, die Dali gestuurd zijn.

De door ons op maat geproduceerde bandrasters zijn voorzien van een aluminium reflector met een UGR-waarde van <19. Deze oplossing bood de klant een Plug & Play ervaring, waarbij de bandrasters eenvoudig 1 op 1 vervangen konden worden.

Industriële Kantoorverlichting met Aansprekend Lijnenspel

RESULTAAT
UITGELICHTE-AFBEELDING-001
WORTH-001
WORTH-002
WORTH-003
WORTH-004
WORTH-005
WORTH-006
Roy

Account manager

Roy Stevens

Op maat gemaakt advies

Ontdek hoe Roy Stevens van LCB LED Solutions u stap voor stap zal begeleiden om ervoor te zorgen dat uw verlichtingsproject een succes wordt. Neem direct contact op via de onderstaande gegevens.

+31 6 186 908 67 Stuur direct een bericht

Bekijk onze andere projecten

cta

Ontdek hoe LED verlichting uw werkomgeving kan optimaliseren en de productiviteit kan verhogen

Bespaar kosten, verbeter de sfeer en verhoog de productiviteit met onze op maat gemaakte oplossingen. Neem vandaag nog contact op voor een consult en laat ons uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Meer informatieNeem contact op