ADOMEX

Duurzaam en ecologisch groen

Het resultaat

Met behulp van onze efficiënte kantoor- en koelcel-armaturen heeft Adomex een jaarlijkse CO2-reductie gerealiseerd van ongeveer 78 ton. Dit is een aanzienlijke bijdrage aan het verminderen van de klimaatverandering en een duidelijk voorbeeld van de toewijding van Adomex aan duurzaamheid.

Inmiddels hebben wij in vier filialen van Adomex nieuwe verlichting mogen realiseren (Aalsmeer, Rijnsburg, Uithoorn en Ede). De uitdaging was bij alle locaties vergelijkbaar: er moest gewerkt worden met een lichtbron die op grote hoogte geplaatst kon worden. De lichtbronnen moesten tevens vochtbestendig zijn en goed tegen kou kunnend, omdat deze in koelcellen werden geïnstalleerd.  

Daarnaast hebben wij op locatie Uithoorn in samenwerking met Trilux lichtlijnen laten plaatsen. Dit omdat de stelling-hoogte meer dan 14 meter bedroeg met een gangpad-breedte van ruim 2 meter, waardoor wij om verblinding te voorkomen voor een hele specifieke lichtlijn en lens hebben moeten kiezen.

Voor Adomex hebben we bij alle locaties een vergelijkbare oplossing geleverd om zo de uniformiteit binnen het bedrijf te waarborgen. Voor alle kantoorruimten is gekozen voor LED panelen met UGR <19 met een super laag verbruik van maar 32W. Dat is al een besparing van ruim 50% t.a.v. de oude lichtbron. Voor alle koelcellen hebben we de Limea Gigant gekozen met een besparing van 60% t.a.v. de oude lichtbron. De Limea Gigant heeft 171 Lumen per Watt en is daardoor uiterst efficient in zijn soort.  Voor de opslag hebben we lichtlijnen van Trilux geïnstalleerd.  

Vanuit de klant kregen we de opdracht om een ROI van 12 maanden te garanderen. Dat is 8 maanden geworden.  

Interesse gewekt?

Luca staat je graag te woord

+31 (0)6 5595 5340


gdpr-image
Om jouw ervaring op onze website te verbeteren maakt onze website gebruik van cookies. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze Data Protection Policy.
Lees verder