Storage Share

Van Storage Share kregen wij het vertrouwen om bij een tweetal vestigingen te laten zien wat wij in huis hebben. Samen met de opdrachtgever hebben wij op beide locaties een ronde gedaan en de wensen besproken aangaande de verlichting.

STORAGE SHARE_0006_Layer 2

Op een aantal vestigingen van Storage Share hebben wij ook 60 x 60 cm LED panelen geïnstalleerd.

STORAGE SHARE_0003_Layer 5

Op een aantal vestigingen van Storage Share hebben wij ook 60 x 60 cm LED panelen geïnstalleerd.

Optimaal Verlicht met LED-TL

Er is op locatie direct een luxmeting gedaan, om met het projectplan niet alleen te besparen op wattages, maar ook meer luxwaarde te genereren. Dat wil dus zeggen: minder stroomverbruik voor meer lichtopbrengst.

Energiezuinige LED-TL

In ons plan hebben wij gekozen voor de Limea Gigant LED armaturen. Deze complete armaturen waren een logische keuze, in een lengte van 60 cm, met een verbruik van 20W en een lumen output van 3020l/m. Dankzij 4000K kunnen bezoekers van Storage Share genieten van mooi, helder wit licht.

Uitbreiding naar 12 Locaties

Na de eerste twee vestigingen hebben wij inmiddels 12 andere locaties mogen voorzien van deze armaturen. Op een aantal vestigingen van Storage Share hebben wij ook 60 x 60 cm LED panelen geïnstalleerd.

Uitmuntende Verlichting voor Opslagruimtes

Onze LED-verlichtingsoplossingen zorgen niet alleen voor energiebesparing, maar verbeteren ook de algemene verlichting in de opslagruimtes van Storage Share. Bezoekers en medewerkers ervaren een heldere en goed verlichte omgeving, wat bijdraagt aan een prettige gebruikerservaring.

Storage Boxes Onder LED-TL

STORAGE SHARE_0000_Layer 8
STORAGE SHARE_0001_Layer 7
STORAGE SHARE_0002_Layer 6
STORAGE SHARE_0003_Layer 5
STORAGE SHARE_0004_Layer 4
STORAGE SHARE_0005_Layer 3
STORAGE SHARE_0006_Layer 2
STORAGE SHARE_0007_Layer 1
STORAGE-SHARE_0008
Roy

Account manager

Roy Stevens

Op maat gemaakt advies

Ontdek hoe Roy Stevens van LCB LED Solutions u stap voor stap zal begeleiden om ervoor te zorgen dat uw verlichtingsproject een succes wordt. Neem direct contact op via de onderstaande gegevens.

+31 6 186 908 67 Stuur direct een bericht

Bekijk onze andere projecten

cta

Ontdek hoe LED verlichting uw werkomgeving kan optimaliseren en de productiviteit kan verhogen

Bespaar kosten, verbeter de sfeer en verhoog de productiviteit met onze op maat gemaakte oplossingen. Neem vandaag nog contact op voor een consult en laat ons uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Meer informatieNeem contact op