EXPERT

Witgoed en TV's prachtig uitgelicht

Over het project

Wij zijn trots dat we in meerdere vestigingen van Expert de verlichting hebben mogen realiseren. Ook voor deze vestiging werden we benaderd, met de vraag of we konden helpen bij de transformatie van een voormalig BCC winkelpand.

De verlichting was niet up-to-date in het pand en de producten in de winkel zouden na de verbouwing niet de juiste uitstraling krijgen. Aangezien het systeemplafond tijdens de verbouwing behouden zou blijven, hebben wij gekozen voor LED panelen.

Dankzij hoogwaardige 60x60 cm panelen met 4000K komen de producten in de winkel goed tot hun recht. Tevens ervaren klanten door deze lichtkleur een warm welkom in de winkel.

Naast de LED panelen hebben wij LED downlights geïnstalleerd. Door de combinatie van LED panelen en LED downlights konden we beter variëren met het licht in de ruimte. Met name boven de afdelingen keukens en inbouwapparatuur gaf ons dit meer mogelijkheden. Voor een extra huiselijke sfeer is hier gekozen voor lichtbronnen met 3000K.

Interesse gewekt?

Roy staat je graag te woord

+31 (6) 1869 0867


gdpr-image
Om jouw ervaring op onze website te verbeteren maakt onze website gebruik van cookies. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze Data Protection Policy.
Lees verder