PHILIPPO KEUKENS

Showroom Philippo keukens op en top verlicht

Over het project

Philippo Keukens benaderde ons voor de volledige herinrichting van hun showroomverlichting, een uitdaging die we met enthousiasme zijn aangegaan. 

Een grote wens van de klant was het creëren van een indrukwekkende ontvangst bij binnenkomst, in combinatie met een zwarte loper die zich maar liefst 50 meter uitstrekt. De showkeukens moesten dankzij de verlichting een huiselijke sfeer uitstralen.  

Na het verzamelen van de overige wensen werkten we aan een gedetailleerd licht- en installatieplan. We adviseerden Philippo Keukens om onze zwarte 3-fase trackrails te gebruiken, waardoor de zwarte loper bij het ontvangst maximaal tot haar recht komt. 

Door een nok in het dak moesten over een lengte van 60 meter aangepaste kabelgoten worden geïnstalleerd. Onze specialisten hebben hier probleemloos een passende oplossing voor gevonden.  

De basisverlichting voor de keukens werd verzorgd door onze 3-fase trackrailspots met een helderwit licht van 4000 kelvin. Voor de juiste kleurweergave van de keukens kozen we spots met een hoge CRI-waarde, waardoor de kleuren optimaal tot hun recht kwamen.

Om de klantbeleving compleet te maken voegden we sfeervolle armaturen toe. Klanten voelen zich direct thuis in de showroom van Philippo Keukens, dus: mission accomplished.  

Interesse gewekt?

Roy staat je graag te woord

+31 (6) 1869 0867


Gebruikte materialen

gdpr-image
Om jouw ervaring op onze website te verbeteren maakt onze website gebruik van cookies. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze Data Protection Policy.
Lees verder