SOLAR CLARITY

Dit project liep als een zonnetje

Over het project

Een project onder hoogspanning, daar houden we van. Dit project moest worden opgeleverd vóór de gestelde deadline, omdat anders een grote verhuizing vertraging op zou lopen. 

Binnen no-time zijn we aan de slag gegaan met een lichtplan. Zodra er een akkoord was op de ons voorgestelde oplossing is het balletje razendsnel gaan rollen en ruim voor de deadline hebben wij de gehele installatie verzorgd.

Na het beoordelen van de locatie, hebben we besloten om lichtlijnen te plaatsen, vooral omdat er nog geen bekabeling aanwezig was. Hierdoor konden we voorkomen dat er 1040 meter bekabeling getrokken moest worden, wat resulteerde in aanzienlijke kostenbesparingen en een vermindering van arbeidsuren. De lichtlijnen kwamen vanuit de fabriek voorgemonteerd met de benodigde bekabeling voor het aansturen via DALI, drie fases.

De gangpaden waren elk 80 meter lang en werden aan de voor- en zijkanten opengelaten op 1/3 en 2/3 van de lengte, zodat medewerkers zich door de logistieke ruimtes konden bewegen. Hierdoor besloten we de gangpaden in drie fasen op te splitsen. Wanneer iemand het gangpad betreedt, wordt alleen fase 1 verlicht, gevolgd door fase 2 en 3. detecteerden. Deze sensoren zijn instelbaar; met een afstandsbediening hebben we de lichtlijnen zo ingesteld dat ze bij detectie op volle sterkte gingen branden en na drie minuten automatisch dimden tot 30% van de maximale lichtopbrengst om energie te besparen. Na een uur schakelt de verlichting automatisch uit. 

Interesse gewekt?

Daan staat je graag te woord

+31 (0)6 1857 9644


gdpr-image
Om jouw ervaring op onze website te verbeteren maakt onze website gebruik van cookies. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze Data Protection Policy.
Lees verder