Solar Clarity

Ontdek hoe Solar Clarity het project tot een stralend succes heeft gemaakt met slimme verlichtingsoplossingen.

DSC03374

We konden voorkomen dat er 1040 meter bekabeling getrokken moest worden, wat resulteerde in aanzienlijke kostenbesparingen en een vermindering van arbeidsuren.

IMG_3334

We konden voorkomen dat er 1040 meter bekabeling getrokken moest worden, wat resulteerde in aanzienlijke kostenbesparingen en een vermindering van arbeidsuren.

Dit project liep als een zonnetje

Een project onder hoogspanning, daar houden we van. Dit project moest worden opgeleverd vóór de gestelde deadline, omdat anders een grote verhuizing vertraging op zou lopen.

Binnen no-time zijn we aan de slag gegaan met een lichtplan. Zodra er een akkoord was op de ons voorgestelde oplossing is het balletje razendsnel gaan rollen en ruim voor de deadline hebben wij de gehele installatie verzorgd.

Innovatieve Lichtlijnen

Na het beoordelen van de locatie, hebben we besloten om lichtlijnen te plaatsen, vooral omdat er nog geen bekabeling aanwezig was. Hierdoor konden we voorkomen dat er 1040 meter bekabeling getrokken moest worden, wat resulteerde in aanzienlijke kostenbesparingen en een vermindering van arbeidsuren. De lichtlijnen kwamen vanuit de fabriek voorgemonteerd met de benodigde bekabeling voor het aansturen via DALI, drie fases.

Slimme Lichtregeling

De gangpaden waren elk 80 meter lang en werden aan de voor- en zijkanten opengelaten op 1/3 en 2/3 van de lengte, zodat medewerkers zich door de logistieke ruimtes konden bewegen. Hierdoor besloten we de gangpaden in drie fasen op te splitsen. Wanneer iemand het gangpad betreedt, wordt alleen fase 1 verlicht, gevolgd door fase 2 en 3. detecteerden. Deze sensoren zijn instelbaar; met een afstandsbediening hebben we de lichtlijnen zo ingesteld dat ze bij detectie op volle sterkte gingen branden en na drie minuten automatisch dimden tot 30% van de maximale lichtopbrengst om energie te besparen. Na een uur schakelt de verlichting automatisch uit.

Efficiënt Lichtplan en Installatie

DSC03374
DSC03384
DSC03401
IMG_3324
IMG_3331
IMG_3334
IMG_3351
Roy

Account manager

Roy Stevens

Op maat gemaakt advies

Ontdek hoe Roy Stevens van LCB LED Solutions u stap voor stap zal begeleiden om ervoor te zorgen dat uw verlichtingsproject een succes wordt. Neem direct contact op via de onderstaande gegevens.

+31 6 186 908 67 Stuur direct een bericht

Bekijk onze andere projecten

cta

Ontdek hoe LED verlichting uw werkomgeving kan optimaliseren en de productiviteit kan verhogen

Bespaar kosten, verbeter de sfeer en verhoog de productiviteit met onze op maat gemaakte oplossingen. Neem vandaag nog contact op voor een consult en laat ons uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Meer informatieNeem contact op