BROOKS CLASSICS

Brooks Classics, een toonaangevende naam in de klassieke auto-industrie, heeft ons benaderd om een opmerkelijk nieuw lichtproject te realiseren. Het project, geleid door Harm Derks en de directie van Broekhuis, is gericht op het verbeteren van de verlichting voor klassieke en vintage voertuigen.

Klassieke auto's in de spotlights

Het resultaat

Het nieuwe lichtontwerp maakt gebruik van panorama panelen om een diffuus licht te creëren, waardoor de klassieke voertuigen prachtig worden verlicht zonder enige storende lichteffecten. Om accenten aan te brengen en specifieke details, zoals velgen, naar voren te laten komen, werden tracklights gebruikt. Deze combinatie van armaturen zorgt voor een perfecte balans tussen algemene verlichting en gerichte accentverlichting.

Wat dit project echt uniek maakt, is de mogelijkheid om alles volledig op maat te spuiten in een kleur naar wens. Op de vraag of dit mogelijk was, antwoorde wij volmondig ja. Elk onderdeel kon worden afgewerkt in elke gewenste RAL-kleur. Uiteindelijk werd gekozen voor de prachtige kleur RAL 6009 British Racing Green, die perfect past bij de klassieke uitstraling van de auto's.

Het eindresultaat is uniek, duurzaam en voor iedereen praktisch in gebruik. De perfecte match van kleuren, samen met de hoge CRI-waarde van <90 en de geavanceerde scènebesturing door Casambi, creëert een sfeervolle en indrukwekkende presentatie van de klassieke voertuigen.

gdpr-image
Om jouw ervaring op onze website te verbeteren maakt onze website gebruik van cookies. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze <a href="#">Data Protection Policy</a>.
Lees verder