KHAN AUTOMOTIVE

Premium verlichting voor high-end wagenpark

Het resultaat

Khan Automotive gelooft dat de kwaliteit van verlichting een belangrijke rol speelt in de klantbeleving. Daarom heeft Khan geïnvesteerd in de nieuwste technologieën op het gebied van verlichting. De exclusieve auto's komen hierdoor maximaal tot hun recht en klanten krijgen de optimale ervaring. 

Bij dit project is gekozen voor verlichting in 3000K. Deze warm witte lichtkleur benadrukt de goede aspecten van de auto’s. Bij andere lichtkleuren zou je bij tweedehands auto’s sneller kleine krasjes en oneffenheden kunnen zien.  

Naast de showroom hebben wij een fotostudio ingericht waar auto's die Khan in de verkoop neemt gefotografeerd kunnen worden, ten behoeve van online verkoop. Hier hebben wij gekozen voor LED panelen met een hoge CRI waarde. Hierdoor krijgen producten een hoge kleurechtheid.  

Uit veiligheidsoverwegingen hebben wij ook straatverlichting met extra hoge lichtopbrengst op het parkeerterrein geïnstalleerd. Hierdoor zijn de auto’s ‘s nachts beter beveiligd.  

Interesse gewekt?

Luca staat je graag te woord

+31 (0)6 5595 5340


gdpr-image
Om jouw ervaring op onze website te verbeteren maakt onze website gebruik van cookies. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze Data Protection Policy.
Lees verder