STORAGE SHARE

Storage boxes onder LED-TL

Over het project

Van Storage Share kregen wij het vertrouwen om bij een tweetal vestigingen te laten zien wat wij in huis hebben. Samen met de opdrachtgever hebben wij op beide locaties een ronde gedaan en de wensen besproken aangaande de verlichting. 

Er is op locatie direct een luxmeting gedaan, om met het projectplan niet alleen te besparen op wattages, maar ook meer luxwaarde te genereren. Dat wil dus zeggen: minder stroomverbruik voor meer lichtopbrengst. 

In ons plan hebben wij gekozen voor de Limea Gigant LED armaturen. Deze complete armaturen waren een logische keuze, in een lengte van 60 cm, met een verbruik van 20W en een lumen output van 3020l/m. Dankzij 4000K kunnen bezoekers van Storage Share genieten van mooi, helder wit licht.  

Na de eerste twee vestigingen hebben wij inmiddels 12 andere locaties mogen voorzien van deze armaturen. Op een aantal vestigingen van Storage Share hebben wij ook 60 x 60 cm LED panelen geïnstalleerd.

Interesse gewekt?

Roy staat je graag te woord

+31 (6) 1869 0867


gdpr-image
Om jouw ervaring op onze website te verbeteren maakt onze website gebruik van cookies. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze Data Protection Policy.
Lees verder